Château Monthairons

Ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik verantwoordelijk was voor het maken van de website van Chateau Monthairons en het creëren van een indrukwekkende film die de keuken tot leven brengt.

Voor de website van Chateau Monthairons heb ik mijn vaardigheden als webontwikkelaar ingezet om een professioneel en visueel aantrekkelijk online platform te bouwen. Samen met het team van Chateau Monthairons hebben we de doelstellingen en functionaliteiten van de website besproken en ik heb ervoor gezorgd dat deze perfect werden geïmplementeerd. Het ontwerp van de website weerspiegelt de elegantie en charme van het chateau, terwijl de gebruiksvriendelijke interface de bezoekers een moeiteloze navigatie biedt. Met aantrekkelijke afbeeldingen en boeiende inhoud hebben we de unieke sfeer en diensten van Chateau Monthairons op een meeslepende manier kunnen presenteren.

Daarnaast heb ik ook een indrukwekkende film gemaakt die een levendige impressie geeft van de keuken in Chateau Monthairons. Door middel van zorgvuldig gekozen shots en bewerkingstechnieken, heb ik de culinaire hoogstandjes, de passie van de chef-kok en de smaakvolle presentatie van de gerechten weten vast te leggen. De film is bedoeld om de kijkers te inspireren en een voorproefje te geven van de unieke culinaire ervaring die het chateau biedt.

Het was een geweldige ervaring om samen te werken met Chateau Monthairons en mijn creatieve en technische vaardigheden in te zetten om hun website te creëren en een film te maken die de keuken tot leven brengt. Door middel van deze projecten hebben we een platform gecreëerd om de schoonheid en culinaire uitmuntendheid van Chateau Monthairons te presenteren aan een breder publiek.

  • Website

  • Video creation

  • IT ondersteuning

  • Meerdere vertalingen op de site